fbpx

Autoosiguranje

Osiguranje od autoodgovornosti poznato je svim vlasnicima motornih vozila kako se s njime susreću sigurno jednom godišnje kod registranice. Zakonski propisanoosiguranje koje štiti žrtve u prometu, ali i Vaš ekonomski interes. Ugovorite ga s nama i ako do prometne nesreće dođe Vašom krivnjom, osigurani ste od plaćanja štete koju pretrpe treće osobe.

Asistencija (pomoć na cesti)

Organizira pomoć na cesti u slučaju kvara, oštećenja ili drugih poteškoća s vašim vozilom i pokriva s tim povezane troškove.

Ispunite upitnik kako bi vam kreirali policu osiguranja prilagođena vama, ili nas telefonski kontaktirajte!


Kao sudionik u prometu ugovaranjem obveznog osiguranja od autoodgovornosti osiguravate svoju odgovornost prema trećim osobama za štete uzrokovane vašim vozilom u zemlji i inozemstvu:

  • u slučaju prometne nezgode Vaše osiguranje umjesto Vas plaća štetu nastalu na automobilu treće osobe, ako je do prometne nezgode došlo vašom krivnjom;
  • pravo na naknadu štete imaju samo suputnici koji se nalaze u vozilu koje je skrivilo prometnu nezgodu i sve osobe koje se nalaze u drugom vozilu koje sudjeluje u prometnoj nezgodi.

Povjerite nam brigu o sigurnosti Vašeg vozila i suputnika, te iskoristite neke od brojnih pogodnosti:

  • plaćanje premije gotovinom, uplatom na račun jednokratno ili na rate
  • odobravanje popusta za osobe kojima je utvrđeno tjelesno oštećenje 80% i za HRVI Domovinskog rata;
  • ugovaranje osiguranja vozača i putnika od posljedica nesretnog slučaja (nezgode);
  • ugovaranje AO-dodatnog osiguranja za vozača od posljedica nesretnog slučaja kada je za nastalu nezgodu odgovoran vozač.